TULEVAA OHJELMISTOA 
KAIKKI OIKEIN
 ( normaali elokuvaversio )
 -S-
 - Kesto 1h 26min
 - Liput 8,50€

Kaikki oikein on draamakomedia Eevistä, joka voittaa lotossa jättipotin. Eevi työskentelee kauneushoitolassa ja elää vaatimattomasti Helsingin laitamilla rokkarimiehensä Karin kanssa. Voiton jälkeen pariskunta sopii jatkavansa elämää toistaiseksi kuten ennenkin, kertomatta voitosta muille. Rahat kuitenkin polttelevat taskussa, mitä heidän on vaikea peitellä. Samalla käsitys itsestä ja parisuhteesta joutuu koetukselle. Kaikki tuntuvat suhtautuvan heihin omituisesti, vaikka he yrittävät viestittää olevansa samoja ihmisiä kuin ennenkin. Tuovatko miljoonat mukanaan onnea ensinkään?

                                        Esitysajat:

                                    Pe 26.1. klo 19

                                    La 27.1. klo 19

                                    Ti   30.1. klo 19

                                    To    1.2. klo 19

 
 VELJENI VARTIJA
 ( normaali elokuvaversio )
 - Ikäraja tulossa
 - Kesto 1h 40min
 - Liput 8,50€

                  SUOMEN ENSI-ILTA KE 31.1. !!!

Veljeni vartija kertoo erottamattomista veljeksistä ja suomalaisen musiikin suurimman tähden torjutusta rakkaudesta. Siitä, mitä vaatii, että murtaa kirouksen ja ottaa elämänsä omiin käsiinsä.

 Ke 31.1. alkaen.

 

 COCO
 ( Suomeksi puhuttu normaali elokuvaversio )
 - K4/7-
 - Kesto 1h 45min
 - Liput 8,50€

Niin hämmästyttävältä kuin se kuulostaakin, musiikki on ollut Miguelin suvussa kiellettyä jo monen sukupolven ajan, mutta silti poika unelmoi taidokkaan muusikon urasta idolinsa Ernesto de la Cruzin tapaan. Salaperäisen tapahtumaketjun jälkeen Miguel tahtoo todistaa kaikille kykynsä näyttävässä ja värikkäässä Kuolleiden valtakunnassa. Matkalla hän tapaa vastustamattoman veijarin nimeltä Hector, ja yhdessä he lähtevät huikeaan seikkailuun selvittämään todellista tarinaa Miguelin suvusta.

Tulossa keväällä 2018