TULEVAA OHJELMISTOA

             KINO KUUSAMOTALOSSA ESITYSTAUKO 11.12. - 15.12.
                                 ( Oulankasalin tekniikkaa uusitaan. ) STAR WARS - THE LAST JEDI
 ( normaali elokuvaversio )
 
 - K9/12-
 - Kesto 2h 30min
 - Liput 12€

Skywalker-saaga saa jatkoa Lucasfilmin elokuvassa Star Wars: The Last Jedi, kun The Force Awakens -elokuvasta tutut sankarit yhdistävät voimansa galaktisten legendojen kanssa ja matkaavat eeppiselle seikkailulle, jonka varrella kohdataan niin ikivanhoja arvoituksia kuin järisyttäviä paljastuksia menneisyydestä.

  La 16.12. alkaen . Mikäli Oulankasalin remontti valmistuu.
                                   Seuraa ilmoittelua !


  HEINÄHATTU, VILTTITOSSU JA RUBENSIN VELJEKSET
  ( normaali elokuvaversio )
 - S -
 - Kesto 1h 30min
 - Liput 8,50€

Heinähatun ja Vilttitossun perhe lähtee lomalle. Äidillä Hannalla on ihana viikko suunniteltuna ylellisessä huvilassa. Sattumalta Kattilakosket päätyvät kuitenkin väärään ”huvilaan” kylän poliisien mökkinaapureiksi. Konstaapelit huomaavat tilanteen ajoissa ja naamioituvat taiteilijaveljeksiksi saadakseen olla rauhassa Kattilakosken perheeltä. Heinähatun ja Vilttitossun epäilykset heräävät heti, ja suuri vakoiluseikkailu alkaa. Kun kaiken lisäksi vankikarkurit piileskelevät lähimaastossa, väärinkäsitykset johtavat värikkääseen seikkailukomediaan.

Elokuva perustuu Sinikka ja Tiina Nopolan kirjoittamaan suosittuun kirjaan, Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset. Heinähattu ja Vilttitossu -kirjasarjaan kuuluu 20 teosta, ja niitä on käännetty mm. ranskaksi ja japaniksi. Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset on palkittu lasten- ja nuortenkirjallisuuspalkinto Anni Swan -mitalilla.

Tulossa Joulukuussa.