OHJELMISTOSSA TÄLLÄ HETKELLÄ
 
YÖSYÖTTÖ
  ( normaali elokuvaversio )
 - S-
 - Kesto 1h 26 min
 - Liput 8,50€

Komedia miehestä, joka jää vauvan kanssa kaksin. “Hyvästi seksi, baari-illat ja juttukeikat. Tervetuloa puklurätti, äidinmaidonvastike ja Teletapit. Mutta mistä hitosta tällainen äijä löytää ne kivikautiset äitigeenit?”
Avioliitto. Asuntolaina. Auto. Toimittajana työskentelevän Antti Pasasen elämä on mallillaan ja Pia-vaimo viimeisillään raskaana. Kunnes Naistenklinikan edessä kaikki muuttuu. Tuhiseva käärö syliinsä tyrkättynä Antti katsoo, kun taksin perävalot häipyvät näkyvistä, taksin takapenkillä Pia ja heidän tulevaisuutensa ydinperheenä. Elämä vauvan alias Paavo Pasasen ehdoilla alkaa, eikä Antilla ole aavistustakaan, mitä se tulee häneltä vaatimaan.

                                   Esitysajat:

                           Pe 20.10. klo 16  ja 19

                           La 21.10. klo 12  ja 19

                          Su  22.10. klo 12 ja 18
                           ( viimeinen näytös )
 


  
LEGO NINJAGO ELOKUVA
 ( Suomeksi puhuttu normaali elokuvaversio )
 - K4/7
 - Kesto 1h 43min
 - Liput 8,50€

LEGO® NINJAGO® Elokuva on uusi animaatioseikkailu tiimiltä, joka kokosi LEGO® Elokuvan ja LEGO® Batman Elokuvan.

Elokuvateatterit valtaavassa NINJAGO-seikkailussa taistelu NINJAGO Citysta saa liikkeelle mestarirakentaja Lloydin, alias Vihreän ninjan, ja hänen ystävänsä – kaikki salaisia ninjataistelijoita. Viisaan, mutta teräväkielisen Mestari Wun johdolla heidän on päihitettävä paha sotapäällikkö Garmadon, pahin tyyppi ikinä, joka sattuu myös olemaan Lloydin isä. Taistelussa robotti vastaan robotti ja isä vastaan poika, eeppinen välienselvittely koettelee raivokasta, mutta kuritonta ninjaryhmää, jonka täytyy oppia pitämään egonsa kurissa ja työskentelemään yhdessä vapauttaakseen sisäiset Spinjitzu-voimansa.

                                        Esitysajat:

                                   La  21.10. klo 15

                                   Su  22.10. klo 15
                                 ( viimeinen näytös )